Vásárhelyi Dorottya

Szexuálpszichológus

Vásárhelyi Dorottya vagyok, pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus, stresszkezelő és kommunikációs tréner. Diplomáimat a Debreceni Egyetemen és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem.

Egészségpszichológiai területeken szereztem sokszínű tapasztalatot az évek során. Az egészségügyben dolgozó szakemberekkel (pl. védőnők, háziorvosok, ápolók) folytatott munkám meghatározó élmény volt számomra, mindemellett a lakosság lelki és fizikai egészségfejlesztésére is lehetőségem nyílt.

Szexuálpszichológiai szakpszichológusként várom a szexualitás területén elakadást tapasztaló, de javulásban bízó klienseket. Egy fontos célom a problémák mögött meghúzódó kognitív rendszer hibás működésének korrekciója, és egy stabilabb, pozitívabb szexuális önértékelés kialakítása. Ezek mellett a szexuálterápia viselkedésterápián alapuló bevált módszereinek, és az egyre nagyobb teret követelő mindfulness segítségével facilitálom a hozzám fordulók teljesebbnek megélt szexuális életét, és szexuális egészségét.

Mindezek mellett a stresszkezelő tréneri tapasztalatomat felhasználva igyekszem segíteni klienseimet a mindennapi problémák hatékonyabb menedzselésében, a konfliktusok adekvát kezelésében, a kommunikációs hibák feltérképezésében, és kiküszöbölésében. Objektív, de empatikus, támogató szakemberként szeretnék segíteni klienseimnek felismerni, és megfogalmazni az egyedi érzelmeket, igényeket, vágyakat, úgy hogy az konstruktív és célravezető legyen.

A mai modern, rohanó ember számára üdítő élmény szokott lenni a neki szentelt empátiás figyelem, és az ehhez kapcsolódó támogatás. Ennek alapján igyekszem a hozzám fordulóknak teljes figyelmet, és empátiás odafordulást szentelni a különböző pszichológiai eszközök javaslata és gyakorlása mellett.

Képzések

Képzések

Szupervízió

Saját munkám minőségét, és kiégésem megelőzését szoros szakmai felügyelet biztosítja.

Heti rendszerességgel részt veszek egyéni szupervízión és esetmegbeszélő csoportokon, melyet tapasztalt klinikai szakpszichológusok és pszichoterapeuta szakemberek vezetnek.

Az ő segítségükkel, és háttértámogatásukkal dolgozom tanácsadói munkámban.

Köszönöm az érdeklődését!

Bizonytalan ideig nem tudok több klienst fogadni egyéni pszichológiai konzultációra, azonban szexuálpszichológiai témájú női csoportok folyamatosan indulnak, melyekre vannak elérhető helyek.

Amennyiben konzultációra szeretne időpontot egyeztetni, kérem iratkozzon fel a várólistára. Amint megüresedik egy hely, a jelentkezés sorrendjében veszem fel a kapcsolatot a várólistára feliratkozókkal.

Más ügyben kérem írjon emailt a lenti email címre.

Cím

Budapest, Horánszky u. 12 Fsz 2, 1085

E-mail cím

Jelentkezés várólistára

Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel.