Párkereső workshop

A nem választott, elhúzódó szingliségnek számos oka lehet. Bármi is álljon a háttérben a párkeresés nem könnyű, és egy olyan kihívásokkal teli élethelyzet, amely során egyre nehezebb fenntartani az optimista hozzáállást, és az egészséges önértékelést. Ezért is dolgoztunk ki egy egész napos workshopot, hogy új szempontokkal, az önismeret mélyítésével, és szakpszichológiai támogatással segítsük a párkapcsolatra vágyókat. Célunk a résztvevők hozott hiedelmeinek, és családi mintáinak átírásán, valamint a berögzült diszfunkcionális viselkedéseik átdolgozásán keresztül a sikeres párkeresés, és egy jövőbeni kiegyensúlyozott párkapcsolati élet megteremtése.

Több ezer órányi egyéni, páros, és csoportos konzultációs tapasztalattal a hátunk mögött felfedeztünk olyan tipikus mintázatokat, amelyek a pártalálást nagyban megnehezítik. Azonban azt is sikerült felismernünk, hogy mik azok a készségek, és viselkedések, amelyek birtokában a hozzánk fordulók könnyebben ki tudtak alakítani tartós, és egészséges társkapcsolatokat. Ezek alapján, és tudásunk legjavát összerakva dolgoztunk ki olyan gyakorlatokat, amelyekkel célirányosan tudunk segíteni a csoporttagoknak, hogy megtalálják az utat a boldog párkapcsolathoz.
Tarts velünk, ha szeretnéd megérteni a pártalálási nehézséged okait, és motivált vagy a fejlődésre!

Neked szól a workshop, ha:

Amit a workshop kínál:

Egy teljes napot, amely során szakpszichológusi támogatás mellett fókuszáltan foglalkozhatsz azokkal a tényezőkkel, amelyek befolyásolják a párkeresésedet.
Kipróbált gyakorlatokat, amelyek új perspektívába helyezhetik számodra az elakadásodat, és segíthetnek a megfelelő személy megtalálásában, és az elköteleződés kialakításában.
Utánkövetést: megoszthatod tapasztalataidat, és visszajelzést kérhetsz a pszichológusoktól, hogy jó úton vagy-e.
Házi feladatot, és gyakorlatokat, amellyekkel a tovább dolgozhatsz magadon.
Két több éves gyakorlati tapasztalattal bíró szakembert, akik tudásukkal, és gyakorlati meglátásaikkal segítenek a problémád megoldásában.
Befogadó, ítélkezésmentes, empatikus környezetet, ahol veled hasonló emberekkel találkozhatsz.
Previous
Next

Tematika

1. Szingliséged (rejtett) előnyei és hátrányai

2. Párkapcsolati minták a családodban, és a környezetedben

3. Légy tisztában a rád osztott szerepekkel a párkeresésben!

4. Szorongások és félelmek leküzdése, teremtsünk helyet a vágyaknak

5. Red flagek a párkeresésben

6. A párkapcsolat amit keresel, és ami boldoggá tehet. Így valósítsd meg!

Részletek

A workshopon maximum 12 fő vehet részt, így is biztosítva a mindenkire jutó figyelmet, és a családias hangulatot. Az ár tartalmaz a workshop részvétel mellett, két online utánkövetéses alkalmat is, ahol megoszthatod a tapasztalataidat, és választ kaphatsz felmerülő kérdéseidre.

Csoportvezetők: Varga Gréta és Vásárhelyi Dorottya szexuálpszichológiai szakpszichológusok